Як заповнити шафу додатковими здоровими продуктами

Як заповнити шафу додатковими здоровими продуктами

31.07.2017

Коли ви присвячуєте себе правильному харчуванню, одним із перших і найважливіших кроків є перегляд основних продуктів у вашій продуктовій шафі. Якщо ви не приділите увагу всім складникам своєї дієти, ви можете самі саботувати свої зусилля, не розуміючи, чому ж це відбувається.

 

 

 

Здорові варіанти продуктів є ключовим моментом правильного харчування. Використовуйте цей контрольний список для гарантії того, що ваші полиці в шафі завжди будуть заповнені важливими елементами. Вони допомагають підтримувати здорову дієту, яка, інакше, може порушитися. Вони не є найгламурнішою частиною здорової дієти і вони не набувають багато слави. Але ці додаткові компоненти здорового харчування є недорогими, універсальними і навіть довговічними.

Ми тут щоб гарантувати, що цього не станеться. Ось головні додаткові продукти для правильного харчування, які просто повинні бути у вас під рукою, щоб ваша їжа була завжди свіжою, смачною та задовільною.

1. Несолодкий порошок какао


Хочете з'їсти трохи шоколаду без шкоди для правильного харчування для схуднення? Спробуйте приготувати смачну страву, використовуючи несолодкий какао-порошок. Жменя Hershey's стане чудовою альтернативою, яка не тільки скорочує вміст цукру, але також збільшує споживання клітковини. Чверть склянки порції надає всього 49 калорій, 2,9 гр жиру та 0,4 г цукру, тоді як 4,2 г білка та 7,1 г дієтичного волокна. Важко знайти такий ідеальний харчовий профіль.

Додайте трохи несолодкого какао-порошку в мигдальне молоко, посипте стевією та нагрійте. Ви отримаєте чудовий кухоль гарячого какао за кілька хвилин. Якщо вам захочеться перекусити ввечері, додайте трохи какао-порошку та стевії у ванільний казеїн та знежирене молоко для шикарного шоколадного пудингу з високим вмістом білка. Як щоденну насолоду додавайте какао до протеїнових коктейлів і млинців, або навіть в грецький йогурт.

1. Мигдальне борошно


Якщо ви любите випічку, але не любите її надмірні вуглеводи, спробуйте мигдальне борошно. Вона містить набагато менше вуглеводів, ніж традиційна універсальна мука, вона практично не містить цукру і є ідеальним здоровим джерелом жиру у вашому плані дієти. Усього 100 гр мигдального борошна містять лише 2 гр вуглеводів. Порівняйте це з 76 гр вуглеводів в аналогічній кількості звичайного борошна.

Майже все, що зазвичай готується з пшеничного борошна, можна приготувати з мигдального. А означає, що кекси, печиво, тістечка можуть все ще бути у вашому раціоні, звичайно, їх протеїнові версії.

 

 

1. Бальзамічний оцет


Якщо ви шукаєте нехитрий спосіб додати смак вашим стравам, вам може допомогти бальзамічний оцет. При змішуванні з незначною кількістю оливкової олії цей оцет опріснюється в салаті або з овочами, приготованими на пару. Бальзамічний оцет також забезпечує ідеальний штрих супам та соусам, і він відмінно підходить для маринізації. Гостра і смачна пікантність може перетворити той же прісний білок на чудову страву, яка вас вразить.

1. Кешью


Ніяка продуктова шафка не буде повною без наявності в ній горіхів. Горіхи – це справді універсальна їжа. Ви можете додати їх до салатів, додати їх у свою випічку, кинути дещо в ранкову тарілку вівсяної каші або просто перекусити ними, як високоенергетичну закуску.

Більшість людей віддають перевагу мигдалю або арахісу, але намагайтеся вносити різноманітність у своє меню правильного харчування. Адже різноманітність – це смак життя. Коли ви прагнете спробувати щось нове, кешью стане чудовим варіантом.

Кешью - найбагатші джерела антиоксидантів та фенольних сполук, корисних для серцево-судинної системи. Вони також мають відмінний смак, який надає будь-якій страві особливої ​​пікантності. Для дійсно особливої ​​страви, застосовуйте трохи олії кешью і використовуйте його замість звичайного вершкового масла. Їм можна мазати печиво чи навіть шматочок хліба, який ви їсте вранці.

 

 

1. Дикий рис


Якщо наявність коричневого рису є звичайним для вашого плану дієти, то здорове нудне харчування для вас вже звичне. Хоча це безперечно одне з найбільш здорових складних вуглеводних джерел, це не єдиний варіант.

З профілем харчування 166 калорій, 6,5 гр білка та 3 гр дієтичного волокна на склянку, дикий рис є чудовою альтернативою. Подібно до коричневого варіанту, дикий рис є ідеальним джерелом нерозчинних волокон, які надають допомогу в регулюванні апетиту, підтримці контролю цукру в крові та управлінні ваги, допомагаючи вам дійсно бути ситнішим між їдою. Подальший смак і робить його чудовим способом внести достатню різноманітність у ваші страви, щоб ви зацікавилися тим, як правильно харчуватися і насолоджуватися при цьому їжею.

1. Кунжутна олія


Ви коли-небудь замислювалися, що надає китайській їжі такого унікального смаку? Секрет у тому, що справжня китайська кулінарія включає кунжутну олію. Це масло не надто сильне, але воно надає продуктам, з якими ви його використовуєте, свіжий, легкий аромат, що сильно відрізняється від оливкової олії.

Утримайтеся від високої температури приготування їжі з кунжутним маслом. Натомість використовуйте його як приправу, яку ви додасте вже до майже готової страви. Змастіть їм м'ясо перед подачею, приготовлені на пару овочі або додайте в салат з азіатської локшини із цільної пшениці.

 

 

1. Бульйон із низьким вмістом солі


Іншим швидким та легким варіантом додати більше смаку до здорових рецептів є заміна простої води бульйоном із низьким вмістом солі. Незалежно від того, ви вибираєте овочевий бульйон або курячий, він практично без калорій додасть страві легкий аромат, зменшивши потребу в додаванні олії або будь-яких інших калорійних інгредієнтів для приготування. Додавання бульйону може допомогти вам скоротити кількість доданої олії та світло-пухнасту текстуру вашому картопляному пюре.

1. Діжонська гірчиця


Здорове харчування часто пов'язане із відсутністю сильних приправ; багато приправ з високим вмістом цукру, натрію або навіть жиру.

Діжонська гірчиця – це лазівка. Коли більшість людей думає про гірчицю, вони представляють хот-доги або гамбургери, але цей вид гірчиці також може бути використаний для смачних соусів, салатів, просто як додаткова заправка для вашого основного джерела білка. Вона має низький рівень калорій і додає приємний, гострий смак практично будь-якій страві, в якій ви її використовуєте.

 

 

1. Сальса


Будь-хто, хто споживав яєчні білки поспіль кілька тижнів, може сказати вам, що сальса - обов'язковий для вас основний продукт. Це здоровий, знежирений і майже безкалорійний соус для будь-якої їжі.

Сальсу можна змішати з нежирною сметаною або грецьким йогуртом, подати до домашньої індички або гамбургера з лососем, як соус або приправу.

Це неймовірно, коли ви думаєте про один смак, а досягаєте іншого. З кукурудзою та бобами, помідором та манго, вам ніколи не буде нудно.

Поділитися:

Останнє в розділі